KONTAKT

Pure | Quality Driven

Produse superioare şi servicii excelente. Acestea sunt valorile de bază ale VatOil încă de la înfiinţarea companiei în 1982, deşi au apărut multe schimbări după acea perioadă. Una dintre schimbări a fost preluarea companiei de către Kroon-Oil B.V. în 2010, însă produsele companiei şi-au păstrat calitatea lor înaltă.

O gamă largă de produse

VatOil este cunoscută pentru gama sa vastă de produse pentru autoturisme, camioane, vehicule cu două roţi şi utilaje agricole sau industriale. Toate aceste tipuri de vehicule sunt lubrifiate cu VatOil. Gama de produse a companiei include uleiuri de motor şi de transmisie, lichide de transmisie automată, lichide hidraulice şi de frână, precum şi diverse produse de specialitate. Prin spirit critic, prin capacitatea de a ne adapta rapid şi de a face faţă schimbărilor, gama noastră de produse este în continuă dezvoltare.

Lubrifianţii noştri sunt de asemenea produşi cu uleiuri şi aditivi de înaltă calitate. Laboratorul nostru este un mijloc de a garanta calitatea materiilor brute primite, precum şi calitatea produselor finite propriu-zise. Dacă alegeţi VatOil ca partener, aveţi siguranţa că veţi beneficia de soluţii flexibile şi de servicii excelente şi că aveţi acces la produsele noastre Pure | Quality Driven.

 

Kontakt

VatOil dă o importanţă maximă serviciilor de excepţie. Dacă aveţi întrebări legate de compania noastră sau de produsele noastre, contactaţi-ne folosind formularul de mai jos.


Kontaktní údaje

Poštovní adresa

VatOil
P.O. Box 149
7600 AC Almelo

Adresa návštěvníka

VatOil
Dollegoorweg 15
7602 EC Almelo

Telefon a fax

Telefon : +31 (0)546-818165
Fax : +31 (0)546-817367

Obchodní komora

KvK: 06046651

DIČ

NL0059.00827.B01

E-mail addresses
 

Obecné

info@vatoil.com